Kuperkeikkalaiseksi?

Kuperkeikka on yksityinen 25 lapsen päiväkoti, jonka palveluntuottajana toimii Andrella Oy.  Päiväkoti Kuperkeikka on aloittanut toimintansa Olarissa syksyllä 2009. Aiemmin Kuperkeikka toimi Mankkaalla kymmenen vuotta, jossa palveluntuottajana oli Kuperkeikka Esikoulut Oy. Kuperkeikka Esikoulut Oy lopetti toimintansa Mankkaalla 2009 jonka jälkeen Andrella Oy jatkoi varhaiskasvatustyötä yksityisenä päiväkotina Olarissa uusissa tiloissa.

Päiväkoti toimii Kelan yksityisenhoidon tuella, joka perheen hakemuksesta maksetaan suoraan palveluntuottajalle. Perhe maksaa vanhempien osuuden kuukausittain Andrella Oy:lle.

Lapsia voidaan sijoittaa ympäri vuoden, aina kun vapaita paikkoja on tarjolla.

Kuperkeikalla on oma hakemus, jonka voi tulostaa linkistä tai käydä täyttämässä päiväkodissa. Paikkojen ollessa täynnä hakemus huomioidaan ja perhe voi jäädä jonoon, jolloin vapaista paikoista ilmoitetaan heti.

Suosittelemme tutustumista Kuperkeikan toimintaan paikan päällä!